A fashion store for funky ladies!

SHOPPING DAYS @ ME FASHION

 

Van vrijdag 6 t.e.m. zondag 8 maart bieden we jullie een korting van 10% aan op de volledige collectie. Op zondag zijn we hiervoor uitzonderlijk open van 14u tot 18u. De nieuwe collecties stromen binnen - er is dus volop keuze!

 

Vergeet ook niet zondag 29 maart in jullie agenda te noteren. Dan organiseren we de 5de Me Fashion Show. De laatste tickets zijn nu te koop!

 


 

LAATSTE WEEK SUPERSOLDEN

 

We gaan de laatste week met ronde prijzen in. Nog t.e.m. zaterdag 28 februari bieden we jullie deze graag bij ons aan. Daarna sluiten we definitief af op de indoor tweedehands/outletbeurs (info op www.fann.be) op zondag 1 maart van 9u tot 18u in IVV Sint-Vincentius, Brandweerstraat 4 te 9000 Gent. Allen welkom!

 


  

SUPERSOLDEN 70%

Vanaf dinsdag 20 januari zijn er geen solden meer bij Me Fashion maar megasolden! zo verhogen we onze korting naar 70% en ook de prijzen van het rekje supersolden werden nog eens gehalveerd!

Nu kan je dat stuk dat je zo graag zag écht niet meer laten liggen. Mis deze buitenkans niet en breng ons (nogmaals) een bezoekje. Er is nog heel wat moois te bemachtigen.

 


  

SOLDEN BIJ ME FASHION

Bij Me Fashion nemen de solden een vliegende start! 

Op zaterdag 3 januari gaan we van start met een megakorting van maar liefst 50%! Daarnaast hebben we een rekje met de resterende collectie van vorig jaar aan prijzen te gek voor woorden.

Om jullie ten volle van deze superprijzen te laten genieten, zijn we op zondag 4 en maandag 5 januari uitzonderlijk open van 14u tem 18u.

Mis deze kans niet en kom je slag slaan!

 


 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN VOOR HET EINDEJAAR

 

Woensdag 31 december sluiten we iets vroeger, nl. om 16u. 

 

Op 1 en 2 januari zijn we gesloten en brengen we alles in gereedheid om op zaterdag 3 januari de solden met megakortingen te starten! Blijf ons volgen voor alle info!

 


 

KERST @ ME FASHION

 

Van vrijdag 19 tot eind december 2014 geniet iedereen van 20% korting bij aankoop vanaf 2 stuks!

 

Op zondag 21/12 is Me Fashion uitzonderlijk open van 14u tot 18u. Kom zeker eens langs, want elke klant wordt verwend met een hapje en een drankje. 

 

Veel kans dat je op zaterdag 20/12 de kerstman tegen het lijf loopt. Hij bezoekt dan nl. de Oostkampse kerstmarkt en deelt er 200 goodie bags uit. Met het tombolaticketje in de tas maak je kans om één van de 4 Me Fashion aankoopbons t.w.v. 25 euro te winnen. De trekking gebeurt op 26 december. Check onze Facebook-pagina om te zien of je tot de gelukkige winnaars hoort!

 

Opgelet: op woensdag 24/12 sluiten we iets vroeger de deuren (om 16u ipv 18u). Wil je nog iemand op kerstavond met een cadeaubon verrassen, kom deze dan tijdig aankopen!

 


 

SAVE THE DATE!


zondag 29 maart 2015 om 16.00 in De Valkaart

Mis onze vijfde Me Fashion modeshow niet, met voor deze speciale verjaardagseditie veel extraatjes voor de aanwezigen: ontvangst met bubbels en hapjes, fotoshoot op de roze loper, lookbook met alle geshowde outfits, kortingbon van Me Fashion, spetterende modeshow met een special guest en uitgebreide feel good tombola tijdens de pauze!

Tickets kosten 10 euro en zijn enkel in voorverkoop bij Me Fashion te verkrijgen.