A fashion store for funky ladies!

KERST @ ME FASHION

 

Van vrijdag 19 tot eind december 2014 geniet iedereen van 20% korting bij aankoop vanaf 2 stuks!

 

Op zondag 21/12 is Me Fashion uitzonderlijk open van 14u tot 18u. Kom zeker eens langs, want elke klant wordt verwend met een hapje en een drankje. 

 

Veel kans dat je op zaterdag 20/12 de kerstman tegen het lijf loopt. Hij bezoekt dan nl. de Oostkampse kerstmarkt en deelt er 200 goodie bags uit. Met het tombolaticketje in de tas maak je kans om één van de 4 Me Fashion aankoopbons t.w.v. 25 euro te winnen. De trekking gebeurt op 26 december. Check onze Facebook-pagina om te zien of je tot de gelukkige winnaars hoort!

 

Opgelet: op woensdag 24/12 sluiten we iets vroeger de deuren (om 16u ipv 18u). Wil je nog iemand op kerstavond met een cadeaubon verrassen, kom deze dan tijdig aankopen!

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

SAVE THE DATE!


zondag 29 maart 2015 om 16.00 in De Valkaart

Mis onze vijfde Me Fashion modeshow niet, met voor deze speciale verjaardagseditie veel extraatjes voor de aanwezigen: ontvangst met bubbels en hapjes, fotoshoot op de roze loper, lookbook met alle geshowde outfits, kortingbon van Me Fashion, spetterende modeshow met een special guest en uitgebreide feel good tombola tijdens de pauze!

Tickets kosten 10 euro en zijn enkel in voorverkoop bij Me Fashion te verkrijgen.